Aan het werk – zo simpel als wat

Met Centsoft Invoice krijgt u het modernste systeem voor verwerking van leveranciersfacturen dat op de markt wordt aangeboden. Het is een effectief maar alsnog eenvoudig systeem om mee te werken, en kan worden gebruikt voor zowel kleine als grote bedrijven

Centsoft Invoice heeft een moderne interface voor hantering via alle browsers en platformen. Het systeem is geschikt voor verschillende branches en bedrijfstypes, en is een systeem dat met uw onderneming mee kan groeien.

De huidige Centsoft Invoice oplossing is de generatie 2. Dit betekent onder meer dat we wijzer zijn geworden door eerdere vergissingen en dat we nu een nog beter product leveren. Het is een stabiel programma met geringe behoefte aan support, maar indien nodig dan zijn wij er snel bij om eventuele problemen op te lossen.

Het is een stabiel systeem. Nieuwe moderne techniek waarborgt dat het systeem ook in de toekomst zal blijven werken.

 

Gebruiksvriendelijk

Centsoft is eenvoudig in het gebruik. Het is een gebruiksvriendelijk systeem met een intuïtieve workflow waarmee het u gemakkelijk wordt gemaakt om ermee aan de slag te gaan.

Gedurende de installatieperiode helpen wij u met alle benodigde basisinstellingen, en wij geven u een uitvoerige uitleg over de werking van het systeem.

Aangezien het bijzonder eenvoudig is om met het systeem te werken, is voor het personeel dat is belast met de administratie en de personen die de facturen valideren slechts een geringe opleiding nodig. Dit maakt het ook een stuk eenvoudiger om tijdelijke werkkrachten bij de administratie in dienst te nemen.

 

Automatiseer de hele factuurstroom

Centsoft Invoice kan aan de voorwaarden van uw onderneming worden aangepast, en het is mogelijk om een workflow te creëren voor automatisering van validatieprocedures. Wij staan voor de configuratie van het administratiesysteem en het aanpassen van routines en werkwijzen. Het systeem kan onder andere worden gematcht aan inkomende leveringen en inkooporders uit het administratiesysteem.

Het scannen en herkennen van de facturen kan op verschillende manieren plaatsvinden. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een dienst in de cloud gebruiken of u kunt ze naar een scanningscentrale doorsturen.

U kunt met alle plezier een demo boeken, zodat wij u kunnen laten zien hoe het werkt!