Bespaar tijd, geld en beperk het risico op fouten

Dit is het systeem waarmee factuurverwerking simpeler verloopt dan ooit tevoren.
– Veel bedrijven verlagen hun kosten met 80 procent, vertelt Christoffer Hartung, CEO bij Centsoft.

Veel bedrijven besteden onnodig veel tijd en geld aan de verwerking van de facturenstroom. Een inefficiënt systeem vergroot bovendien de kans op vergissingen die onnodige rentekosten veroorzaken.

– Met een traditioneel systeem moet de post worden geopend. De factuur moet worden gekopieerd, ter validatie worden aangeboden en uiteindelijk naar de administratieafdeling worden verzonden. Wanneer dit is afgehandeld moet de factuur nogmaals in de boekhouding worden verwerkt en daarna ook nog worden betaald. Deze procedure neemt veel tijd in beslag en leidt tot een inefficiënte werkwijze, zegt Christoffer Hartung, CEO bij Centsoft.

 

Zijn bedrijf heeft een unieke manier ontwikkeld voor de verwerking van facturen, waarmee de workflow van bedrijven aanzienlijk efficiënter verloopt. Dit systeem, Centsoft Invoice, wordt dagelijks door meer dan 10.000 personen gebruikt en is bijzonder eenvoudig in het gebruik.
Alle facturen gaan naar een door u gespecificeerd e-mailadres, waarna ze regelrecht het systeem ingaan. Daar ziet de administratie een overzicht van alle leveranciers en de facturen die moeten worden verwerkt en betaald. En dit geïntegreerd in het bestaande administratieve systeem hetgeen de procedure nog verder vereenvoudigd.

– Binnen twee uur leert u het systeem te gebruiken voor een bedrijf met meer dan 10.000 facturen per jaar. De interface is overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik. U heeft overal toegang tot het systeem zowel binnen als buiten het kantoor en u kunt wanneer dan ook facturen valideren via computer, laptop, tablet pg smartphone. Bovendien kunt u ook automatisch zien welke bedrijven e-facturen kunnen versturen, zegt Hartung.

 

Bedrijven die hun keus op Centsoft Invoice hebben laten vallen, zien meestal meteen het resultaat ervan, met tot 80 procent minder onkosten. De reden hiertoe is simpel – orde op zaken, personeel besteedt minder tijd aan onnodig papierwerk en er gaan geen facturen verloren.
– Vanaf dag één ziet u het resultaat. Uw personeel merkt meteen dat ze meerdere uren per dag besparen, zegt Hartung.