Centsoft overgenomen door Palette

Het verheugt ons dat wij u op de hoogte kunnen brengen van het feit dat Centsoft is overgenomen door Palette Software. Palette ontwikkelt en verkoopt een vergelijkbare oplossing als Centsoft, maar dan met het focus op het hele proces vanaf inkoop tot factuurverwerking, en ook met de grootste ondernemingen en maatschappijen als belangrijkste klanten. Aangezien Centsoft moet worden gezien als een slimme standaardoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven vormen we als het ware elkaars supplement.

 

Centsoft leeft verder als een dochteronderneming binnen het Palette-concern met focus op onze bestaande klantenkring. De aankoop van Centsoft vindt plaats als een structuurwijziging waarbij de huidige eigenaar van Centsoft als grote aandeelhouder van Palette zal optreden. Het doel van deze zakenconstructie gezien vanaf de zijde van Centsoft bestaat uit het winnen van nieuwe markten waar Palette reeds vertegenwoordigd is – onder andere USA, Engeland, Noorwegen en Denemarken.

 

Een ander gevolg van deze fusie is dat Centsoft nu de beschikking krijgt over nieuwe middelen om het programma verder te ontwikkelen. Ter waarborg van een aanhoudende hoge kwaliteit zal de ontwikkeling en levering in de vorm van support en dergelijke onder verantwoording van Centsoft blijven.

 

Wij gaan ervan uit dat onze klanten zo goed als niets zullen merken van bovengenoemde verandering, maar het is onze verwachting dat u op langere termijn zult ervaren dat onze oplossing voor facturenverwerking nog beter in het gebruik zal worden!

 

Hier kunt u het persbericht van Palette lezen.

 

Eventuele vragen en overwegingen kunt u mailen aan contact@centoft.nl.