Vragen en antwoorden over Centsoft Invoice

Wij maken al gebruik van factuurscanning – waarom zouden we nu gebruik gaan maken van Centsoft Invoice?

Scanning is slechts een deel van het proces om leveranciersfacturen te verwerken. Met Centsoft Invoice krijgt u een meer efficiënt verloop van het proces, vanaf inkomende facturen, herkenning en validatie tot automatische invoer in de boekhouding. Plus het feit dat u een grote hoeveelheid andere functies ter beschikking krijgt, waarmee u uw dagelijkse werkbelasting kunt verlichten.

Gebruiksvriendelijkheid is een andere reden. Veel van onze klanten die van andere systemen op Centsoft Invoice zijn overgeschakeld, geven aan dat ze Centsoft Invoice als veel eenvoudiger in het gebruik ervaren.

 

Is het lonend om Centsoft Invoice aan te schaffen?
U kunt zowel tijd als geld besparen door factuurverwerking te digitaliseren, vooral als dit werk nu nog handmatig wordt gedaan. Papieren facturen ontvangen, kopiëren, codering en invoer in de boekhouding. En dan ook niet te vergeten wanneer zo nu en dan facturen verdwijnen, of als het erom gaat om oude facturen op te zoeken.

Als u al een systeem voor facturenverwerking heeft, kunt u de efficiëntie van het systeem verbeteren. Hoeveel… dat is afhankelijk van de effectiviteitswinst van het bestaande systeem, hoe goed het aansluit bij uw manier van werken.

 

Waarom zouden we onze keus op Centsoft Invoice moeten laten vallen?

Omdat het de tot op heden modernste oplossing is voor hantering van leveranciersfacturen. Wij streven voortdurend naar vernieuwing. Dit betekent voor uw bedrijf niet alleen tijd- en kostenbesparingen. Het houdt tevens in dat de administratie van uw onderneming altijd up-to-date wordt gehouden. Centsoft Invoice biedt u toegang tot slimme werkwijzen voor betere controle, minder fouten, meer tijd, minder zoekacties en vooral een aangename werksfeer.

Hier volgen een aantal commentaren die wij van onze klanten hebben gehoord:

”We besparen ongelooflijk veel tijd”

”Er doen zich nu veel minder fouten voor”

“Het is gemakkelijk om te leren en zelfs nieuw personeel kan meteen met dit systeem aan de slag”

”Centsoft werkt snel en men luister naar je, de supportafdeling reageert zo goed als altijd meteen”.

 

Wat onderscheidt Centsoft van andere systemen?
Het antwoord op die vraag hangt af van het systeem waarmee u het vergelijkt, maar de meeste van deze systemen hebben geen oplossing voor alle stappen van de facturenverwerking.

Centsoft biedt bijvoorbeeld automatische codering en validatie van zich herhalende facturen. Het zoekveld voor zoeken naar alle factuurinformatie is een andere unieke functie waarmee u snel oude facturen kunt opsporen. De simpele samenstelling van factuurbijlages na voltooiing van projecten is weer een andere bruikbare functie.

Een ander belangrijk verschil is de gebruiksvriendelijkheid. Wij doen ons uiterste om de menu’s zo duidelijk mogelijk te maken , met een intuïtieve lay-out en een zo soepel mogelijk verlopende factuurstroom. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de validatiestroom voor de afdelingshoofden zo soepel mogelijk verloopt.

 

Is er iets dat bij Centsoft ontbreekt dat andere systemen voor leveranciersfacturen wel hebben?
Voor zover wij weten… nee.

 

Werkt Centsoft met mijn huidige administratieprogramma?

Ja, Centsoft Invoice werkt met alle bestaande administratieprogramma’s: Hogia, Visma, Pyramid, SoftOne, fdt, Exicom, Garp, Fortnox, Mamut, eE, Vitec, Hansaworld, Biljant, E-conomic, Microsoft Dynamics, NAV, Björn Lundén Information, Ad, e.a. Hier is een compleet overzicht.

 

Hoe lang duurt het om ermee op gang te komen?

Wij integreren en configureren het systeem voor u. De duur vanaf bestelling tot levering is normaal gesproken 2 weken en vergt geen inzet van de besteller. Tijdens de installatie verzorgen wij alle basisinstellingen van het systeem en passen het op uw werkwijze aan. Als hoofd van de financiële afdeling en besteller zult u ongeveer 2 uur nodig hebben om de werking van het systeem door te nemen.

Veel mensen verbazen zich erover dat dit zo snel gaat. Vroeger vergde dit soort situaties een inzet van de klant om de regels voor de automatische validatiestroom te verwezenlijken. Maar aangezien we een steeds meer geavanceerde artificiële intelligentie toepassen, wordt zo’n systeem adaptief.

 

Hoeveel klanten heeft Centsoft?

Wij hebben een paar duizend klanten en meer dan 10.000 mensen die dagelijks van Centsoft Invoice gebruik maken. We groeien gestaag. Het afgelopen jaar nam het aantal klanten met 30% toe en het aantal door ons verwerkte facturen met meer dan 50%.

 

Voor welk soort bedrijven is Centsoft Invoice geschikt?

Centsoft Invoice is in principe geschikt voor bedrijven in alle grootten en maten en voor alle branches. Onze kleinste klant is een éénmansbedrijf met 350 facturen per jaar. Onze grootste klant heeft meer dan 70.000 facturen per jaar.

Hier zijn een aantal van onze klanten: Webhallen, DesignHouse, Eins Consulting, DreamHack, Västberga Expedition.

Er zijn ook accountants die gebruik maken van Centsoft Invoice om hun klanten op zo goed mogelijke wijze van dienst te kunnen zijn.

 

Wat kost Centsoft Invoice?

U betaalt eerst de initiële kosten voor Centsoft Invoice, daarna worden de kosten bepaald door het aantal facturen per jaar. Stuur ons een e-mail met het aantal facturen dat u per jaar verwerkt en de naam van het administratiesysteem, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een meer gedetailleerde prijsopgave.

kontakt@centsoft.nl